ÖRÅD
Lördag men ändå känns det som söndag, kanske för att denna dag snart är slut? Vaknade sent, fikade sent och plötsligt var kl 14! Tog tag i lite målning men färgen tog slut med 2 meter vägg kvar, så vi började med fond väggen. Blir nog riktigt fint när det är klart, har just kommit till föster/element delen vilket inte känns så jävla peppande men det fixas nog med ett hederligt mek.
Jo just igår var det ju grillning till max! (låter som det blir grillat ikväll med) Men åter till gårdagen. Jag duschade slängde på mig lite finare kläder, hälde upp en kall öl och började med förberedelserna. Det var väl inte så mycket som var nytt förutom dom fyllda paprikorna och som dom smakade. Delade dem på bitten, gröpte ur kärnhuset och tillsatte en oliv/fetaost blandning och toppade med lite örter, peppar och salt. Smacka upp dem på grillen tills röran började att sätta ihop sig och fått en liten gyllen brun yta. Allt detta görs lättast med en grill som är innehavare av ett lock, så man kan få till den där "indirekta" värmen. Till allt detta serverades klyftpotatis samt älg/fläsk filé. Köttet hade legat i marinad över natten så det var inga konstigheter. Provade däremot Caj P´s nya glaze spray på några naturella köttbitar som ej legat i marinad och måste säga att smakerna överraskade mig positivt. Fick även en härlig grill yta.
Ikväll är det Robinson som gäller och jag hoppas Jarmo klarar även ett öråd, han kanske till och med kan gå och vinna en tävling. Skulle sitta honom fint, det har han förtjänat! Jag slänger upp lite bilder från igår!

öl och grill.



fyllda paprikor samt marienerat kött. Caj P´s glaze.
några skivor halloumi ost.
stek, over and out!
Jo just igår var det ju grillning till max! (låter som det blir grillat ikväll med) Men åter till gårdagen. Jag duschade slängde på mig lite finare kläder, hälde upp en kall öl och började med förberedelserna. Det var väl inte så mycket som var nytt förutom dom fyllda paprikorna och som dom smakade. Delade dem på bitten, gröpte ur kärnhuset och tillsatte en oliv/fetaost blandning och toppade med lite örter, peppar och salt. Smacka upp dem på grillen tills röran började att sätta ihop sig och fått en liten gyllen brun yta. Allt detta görs lättast med en grill som är innehavare av ett lock, så man kan få till den där "indirekta" värmen. Till allt detta serverades klyftpotatis samt älg/fläsk filé. Köttet hade legat i marinad över natten så det var inga konstigheter. Provade däremot Caj P´s nya glaze spray på några naturella köttbitar som ej legat i marinad och måste säga att smakerna överraskade mig positivt. Fick även en härlig grill yta.
Ikväll är det Robinson som gäller och jag hoppas Jarmo klarar även ett öråd, han kanske till och med kan gå och vinna en tävling. Skulle sitta honom fint, det har han förtjänat! Jag slänger upp lite bilder från igår!

öl och grill.



fyllda paprikor samt marienerat kött. Caj P´s glaze.
några skivor halloumi ost.
stek, over and out!
Kommentarer
Trackback